شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
27052018
المكونات 
كيلو شعيرية – 1/2 ك لحم –1/2 ك صدور فراخ – خضار مشكل – بصل – ملح وفلفل – توابل – حليب – بيض 



الطريقة


نسلق الشعيرية 


نقطع الفراخ واللحمة والبصل والفلفل الوان كله شرائح رفيعه زى الشاورما 


نضع الزيت على النار ونضع الفراخ واللحمة والبصل والفلفل والخضار المسلوق (3/4 سلق) ونشوحهم ونقلبهم كويس نص تشويحه ثم نضع الملح 


نضع شعيرية فى القالب اللى بيتفتح من الجنب ونضغط عليها بايدنا ثم نضع شعيرية على الجناب فقط داير مايدور القالب ونعمل تجويف فى النصف ثم نضع الخليط فى هذا التجويف ونساويه ثم نضع على الجناب وحدات من الطماطم الصغيرة ونضع على وش الخليط شوية حليب ثم نضع بيض مخفوق وندخل القالب الفرن 



مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى