استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
25012011
بسم الله الرحمن الرحيم

انا بئا النهارده هقولكم على طريقه عمل الجمبرى بطريقتى وزى المطاعم بالظبط




هنحضر تتبلتين واحده فى الاول وواحده تانيه بعد ما الجمبرى يخلص هو ده اللى بيديها الطعم الحلو

المقادير التتبيله الاولى
1_ملح
2_ فلفل ابيض او اسود لو مفيش ابيض
3_ شطه وكمون وكسبره
4_ خل وليمون
وثوم مطحون
وتكونى منظفه الجمبرى كويس وشيله باطنه وقشرته زى كده






ودى
التتبيله اللى هنحط فيها الجمبرى وسيبها على قد ما نقدر ولو مستعجله ممكن
على طول والتتبيله التانيه هتعمل معاكى شغل عالى متقلكيش


التتبيله التانيه

من نفس المكونات بس هتبئا خل وليمون كتير_ وملح وثوم مفروم _وممكن نزودها بشويه ماء
الفرق بنها وبين التانيه الفلفل السود والكون والكسبره

وبعد ما تكون اتبلت كويس

نحط الجمبرى فى البيض وبعدين الدقيق
وتقلى فى زيت غزير
وتكون بالشكل ده




وبعد ما تطلعيها من الزيت وتحطيها على المنديل علشان تصفى الزيت خالص
حطى عليها الخلطه الثانيه
وبالهنى والشفا

مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
في 25.01.11 15:19نفرتيتي
انا جوعت جدا
شكرا ليكي يا اميرة
ممكن ادوق
avatar
في 25.01.11 15:22a.l.y.a.a
من عنيا يا قمر تدوقى بس انتى تاكلى لغايه ما تشبعى
في 25.01.11 23:37sara_sa3323
حلوه وسهله جوعتينى ههههههه...تسلم ايديكى
avatar
في 27.01.11 0:56كليوباترا
حلو اوى اوى تسلم ايديكى يارب
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى