شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
16012011
هنجيب بطاطس ونسلقها بس بلاش نهريها يعنى 4/3 سوى وبعدين نقطعها مكعبات ونحمرها فى زيت غزير او سمن على زيت زى ما بتحبى تحمرى وبعدين نطلعها على ورق نشاف لغاية اما الدهون تروح منها وبعدين فى حلة بقى يا حلوات يا قمرات نحط ثووووم مفروم ونقلية فى معلقة او معلقتين سمن بلدى ( حسب كمية البطاطس ) واول ما الثوم يصفر انزل علية بمكعبات البطاطس المحمرة دى واطفى النار علشان الثوم ما يتحرقش وطعمة هيبقى مر لو اتحرق واحط بقى الشطة والملح والفلفل واهم حاجة فى الوصفة دى الكموووون والخضرة ايلى تحبيها يعنى بقدونش مفروم او كسبرة خضراء وبالف هنا وشفا يارب ليكم كلكم
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 16.01.11 13:21manyensh
فكره حلوه وانشاء الله هنفذها عشان الشباب الي عندي بيموتوا في البطاطس
avatar
في 16.01.11 14:18كليوباترا
وصفه حلوه بجد والاطفال هيحبوها هجربه تسلم ايديكى يا ام يوسف ربنا يكرمك يارب
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى