شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
28112016

المقادير:
1/2 كوب زبدة
1بيضة
2 كوب دقيق
3ملاعق كبيرة سكر
1/4 كوب تمر مقطعاً قطعاً صغيرة
1/3 كوب مية

الحشو:
كوب تمر
كوب كاسترد
ملاعق كبيرة سكر بودرة للتزين

الطريقة:
1- اخلطي الدقيق مع السكر وقطع التمر وقلبيهم مع بعض كويس، وضيفي إليهم الزبدة واعجني الخليط ده مع بعضه بأطراف أصابعك.

2- ضيفي للخليط السابق البيض والمية مع استمرار التقليب لغاية ما تلاقي العجينة بقت لينة، افرديها في القوالب الخاصة بالتارت، ُوغطيها بالكاسترد والتمر، وبعد كده حطيها في فرن درجة حرارته 160 درجة مئوية لمدة 20 دقيقة، وبعدين طلعيه من الفرن، وسيبيه لغاية ما يبرد وزينيه بالسكر البودرة
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى