شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
31102016
المقادير
ربع كيلو حمص
حبايتين طماطم
خمش فصوص توم
ملح وكمون وشطة
واللى يقولك حطى بصل ماتسمعيش كلامه الطريقة
تنقى الحمص وتغسليه كويس وتنقعيه على الاقل اربع ساعات وبعدين تغيريله الميه وتحطيه عالنار لغايه لما تلاقيه استوى مش تنسى تشيلى الريم اللى على الوش
وبعدين تكونى عاصرة الطماطم ومصفياها حطيها عليه وحطى التوم والملح والكمون والشطة حسب الرغبة ممكن تحطيها عليه وممكن تخليها بره وسبيهم عالنار شويه ولو حبيتى تزودى شويه ميه فى اى وقت ممكن تزودى
ويقدم ساخن مع الشطة والليمون
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى