المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 8 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 8 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
20122010
]center]ازيكم عساسيلى
انا بقى بحاول قدر الامكان اعرف طرق كتير تخلينى احب اى حاجة من السمك اصلى مش برتاح فيه خالص بس هو لازم عشان البروتين وشعرنا لقيت اكلة السردين دى قلت اجيبهلكم يارب تعجبكم
[/center]
سردين مع صلصة البندورة

االكمية تكفي لأربعة أشخاص
مدة التحضير: 30 دقيقة
مدة الطهي: 15 دقيقة
سردين مع صلصة البندورة
الطريقة المقادير


المقادير
صلصة البندورة:
1 ملعقة طعام زيت زيتون.
1/2 ملعقة صغيرة ثوم مدقوق.
1 علبة بندورة 440 غرام مهروسة.
1 ملعقة طعام خل.
2 ملعقتا طعام معجون البندورة.
1/4 كوب حبق طازج مفروم.
500 غرام سردين.
1/2 كوب دقيق.
1/2 ملعقة صغيرة فلفل أسود مطحون.
1/3 كوب زيت زيتون.
أوراق بقدونس للزينة.


الطريقة
طريقة صنع صلصة البندورة:
ـ في قدر متوسطة ضعي الزيت سخني الزيت وقلبي الثوم على نار خفيفة لمدة دقيقتين.
ـ أضيفي البندورة المهروسة والخل ومعجون البندورة والحبق واخلطيهم ثم اتركيهم على نار هادئة لمدة 10 دقائق.
ـ نظفي السردين وقطعي رؤوسها واغسليها بماء بارد.
ـ في وعاء ضعي الدقيق والفلفل الأسود واخلطيهم ثم اغمسي السردين في الدقيق.
ـ في مقلاة سخني زيت الزيتون وحمّري السردين على نار هادئة لمدة 4 دقائق على الجانبين ثم ارفعيه من المقلاة واتركيه ليصفى.
ـ عند التقديم صفي السردين في طبق وصبي عليه صلصة البندورة وزينيها بورق البقدونس وقدميه

بالهنا والشفا Very Happy
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 04.01.11 0:31كليوباترا
تسلم ايدكى يا ايمى
في 18.01.11 15:03ام يوسف
تسلم ايدك
تسلمولى يا حبايبى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى