المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 16 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 16 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22032010
الفراخ المحشيه

[size=18]اولا بشوح بصله على النار فى معلقة زيت ومعاها فلفل اخضر وجزر وبسله والكبد والقوانص بتاعة الفرخه وملح وفلفل اسمروكله تشويحه على النار



وبعدين اضيف نص كوباية رز مغسول وكمان تشويحه مع الخضار واسيبه على نار هاديه حوالى 5 دقايق من غير ميه ولا حاجه وبعدين احشى الفرخه واخيطها

وهنا الفرخه بعد العمليه الجراحيه والخياطه ههههههههههههههه



ونسلقها عادى وبعدين ندهنها صويا صوص ونحمرها تحت الشوايه وممكن ندهنها صلصلة طماطم عادى ودا شكلها بعد ما خرجت من الفرن

وبالهنا والشفا يا قمرات
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
نم نم نم نم
نم نم نم نم نم نم
نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم
جميله جدا تسلم ايديك فعلا انا جوعت
بس هو ده فعلا مطبخك؟
روووووعة تسلم ايدك
تسلموا يا قمرات على الردود الجميله وايوه يا نفرتيتى دا مطبخى
واى استفسار انا تحت امركم
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى