المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 17 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 17 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
09102015


المقادير:
3 قطع صدور فراخ
2 ملعقة كبيرة مايونيز
2 ملعقة كبيرة زيت زيتون
2 فص ثوم مفروم
1 خس كابوتشا
¼ كوب خل
ملح وفلفل
جبنة بارميزان (أو أي نوع تحبّيه)

للتزيين:
2 قطعة توست
زيتون أسود حلقات
طماطم مقطّعة شرائح

الطريقة:
1- شوّحي قطع الفراخ في قطعة زبدة صغيرة، وقطّعيها شرائح رفيعة.


2- اخلطي المايونيز والملح والفلفل والخل والزيت والثوم، وقلّبيهم مع بعض كويس أوي.

3- قطّعي الكابوتشا قطع صغيرة، وحطّي عليها الخليط اللي عملتيه مع الجبنة البارميزان وقلّبيهم مع بعض.

4- ادهني التوست بشوية زبدة، ودخّليه الفرن علشان يتحمّص، وبعد ما تطّلعيه كسّريه لقطع صغيرة، وضيفيه على الكابوتشا والخليط اللي عملتيه في طبق التقديم.

5- وفي الآخر حطّي قطع الفراخ، وزيّني الطبق بشرائح الطماطم والزيتون، وممكن تحطّي على الوش شوية جبنة بارميزان.
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى