استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
04122010
المقادير
-4ثمرات بطاطس متوسطه
مكعب مرقه دجاج
ملح وفلفل اسود
-5بيضات
-ثمره فلفل اخضر مكعبات صغيره
-ثمره طماطم مكعبات صغيره
-معلقه جبنه رومي مبشوره
-لحمه معصجه - بقدونس مفري
الطريقه
*تقشر البطاطس وتقطع مكعبات وتحمر في الزيت حتي يصير لونها زهبيا
*يرفع اللحم المعصج مع الفلفل والطماطم علي النار ويقلب حتي يزبل الفلفل
*يخلط اللحم مع البطاطس ويوضع المقدار في طاجن
*يزاب مكعب المرقه في نصف كوب ماء ويصب فوق البطاطس
*يوضع الطاجن في الفرن حتي يتشرب
*يكسر البيض ويخفق ويضاف اليه الملح والفلفل ويصب فوق طاجن البطاطس
*يعاد الطاجن للفرن حتي يتم نضج البيض
(يقدم مع سلطه خضراء)
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 04.12.10 2:25كليوباترا
تسلم ايدديكى يا قمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى