المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 17 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 16 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

كليوباترا

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
02122010
االمقادير
#دجاجه كبيره مخليه من العظم تماما
#بصله مفريه
#ملح -فلفل اسود-بهارات -جوزه الطيب-عصير ليمونه -سماق
للحشو
#ربع كيلو لحم مفروم
#بصله متوسطه مفريه متبله بالملح والفلفل الاسود والبهارات
الطريقه
*تغسل الدجاجه المخليه جيدا وتصفي تماما من الماء
*تفرد الدجاجه مع محاوله ملء الفراغات بقطع من لحم الدجاج الزائده وتفرد بالشكوش الخاص باللحم
*تتبل الدجاجه بالبصله المفريه بعد اضافه التوابل لها
*لتجهيز الحشو:يتبل اللحم المفروم بالبصله المفريه والتوابل ثم يوضع في الدجاجه وتفرد علي
هيئه اسطوانه
*تربط الدجاجه بالخيط الخاص بالطهي ثم تشوح في صينيه مدهونه بقليل من السمن
*تدخل الصينيه في فرن ساخن وتغطي بورقه المونيوم وتقلب الدجاجه من حين لآخر
قبل النضج ب10دقائق يرفع ورق الالمونيوم من علي الدجاجه حتي تكتسب لون وردي
*تخرج الدجاجه من الفرن وتترك حتي تبرد تماما ثم تقطع علي شكل حلقات عريضه
وتقدم بارده
(يارب تعجبكم)
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
في 03.12.10 0:10نفرتيتي
شكلها تحفه
بجد كده جوعتيني و انا عامله ريجيم
avatar
في 03.12.10 0:11Rainy zeko
بلاش الرجيم النهارده وخليه free
في 03.12.10 1:58bosy.talaat
الله فكره جامده جدااااااااااااااااااااا
انا بحب الافكار دى اوى تسلم ايدك
avatar
في 03.12.10 2:04كليوباترا
تسلم ايديكى يا قمر هجربها ان شاء الله
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى