شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
25112010
المقادير
سمك فيليه
كزبره خضراء مفرومه
2فص ثوم مفروم
طماطم وفلفل رومي
فلفل احمر مطحون-كمون مطحون-2لمونه معصوره
بهارات سمك -معلقه سماق(يمكن الاستغناء عنها)
الطريقه
أفرمي السمك جيدا واخلطيه مع الكزبره الخضراء والثوم والفلفل الاحمر ورشيه بالكمون والسماق وعصير الليمون والبهارات والملح
-ضعي في كل سيخ قطعه طماطم ثم شكلي السمك مثل الكفته ثم ضعي قطعه فلفل رومي
اشوي الاسياخ علي الفحم وممكن تضعيها في فرن البوتاجاز تحت الشوايه
وبألف هنا وشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 25.11.10 19:49كليوباترا
روعه تسلم ايديكى شكله جامد بجد
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى