المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 27 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 27 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
17102014
طريقه عمل الكانيلونى بكل انواعه



مقاديــر العجين :

كـــوب دقيق
2 كوب حليب
2 بيضه
ذرة ملح لو حادق وبدون لو الحشــو حلو



الطـــريقــه

تضرب المكـونات كلهـا بالخــلاط

نحضر طاسـه تيفـال متوسطه ونمسحها بقطنه مبلله بقليل من الزيت ونضعها على النار

وبمعيار فنجان قهوه صغير نأخد من الخليط ونصب فى الطاسه

ثانيه ونقلبه على الوجه الآخر


بعد كـده نكون خلصنا الكميه كلها نتركها تبرد ونكون مجهزين الحشو حسب النوع اللى عايزينه

يعنى ممكن حشــو بالعصاج أوشاورما اللحم أو الدجاج

أو قطع السجق الصغيره مع الفلفل المقطع والطماطم

او اصابع سوسيس

ولـو حلويبقـى بالكاستر أو المكسرات والقرفه


بالنسبه للحادق نلفه ونرصه فى صينيه ونقلب عليه صوص طماطم او مبشور

موزاريلا ويوضع فى الفرن
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى