المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 13 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 13 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
07112010


Uploaded with ImageShack.us

المقادير:

2 إلى 3 حبة باذنجان رومي
قليل من الدقيق

قليل من البقسماط
2 بيضة مخفوقة وعليها ملح وفلفل
زيت للقلي
قليل من البقسماط
بيضتين
ملح وفلفل
زيت للقلي
خل

الطريقة:


يقشر الباذنجان ويقطع شرائح سمكها مناسب.
يتبل الباذنجان بالقليل من الملح و الخل
يغطى الباذنجان بالدقيق من الوجهين.
نأخذ كل شريحة ونضعها في البيض المخفوق وعليه فلفل اسود.
بعد ذلك نأخذ كل شريحة ونضعها فى البقسماط من الوجهين.
يجهز زيت غزير في المقلاة وعندما يسخن يتم قلي الباذنجان فيه حتى يحمر من الوجهين ويكون لونه فاتح ويخرج من النار ثم يوضع على ورق يشرب الزيت ويقدم ساخن أو بارد


و الطريقه ديه على ضمانتى و بالهنا و الشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
في 07.11.10 14:26عيون القلب
يا ولا يا ولا هههههههه
اكننا بناكل فراخ فعلا
دا انتي ربنا هيكرمك اخر حاجة لانك بتفكري ف الغلابة الي زينا هههههههههههههههه لله لله حنن لله لل حنن
هجربة كدة واقولك راي يا نفرتيتي
في 07.11.10 14:49نفرتيتي
ههههههههه
جربيها و ان شاء الله تعجبك يا قمرايه
انا بحبها اوى و ابقى قوليلي رايك
اهلا بيكي معانا نورتينا
في 08.11.10 0:15عيون القلب
دة نورك يا قمر
هجربها اكيد لما التلاجة تخلص من عندنا مش هيفضل غير الباذنجاااااان
ساعتها هفكر واخدة واعملة وهقولك راي بصراحة
في 08.11.10 0:16عيون القلب
دة نورك يا قمر
هجربها اكيد لما التلاجة تخلص من عندنا مش هيفضل غير الباذنجاااااان
ساعتها هفكر واخدة واعملة وهقولك راي بصراحة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى