استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
28102010


نصف كيلو لحم مفروم

بصلة مفرومة

معجون طماطم

بهارات+ملح

بطاطس مسلوقة+قليل من الحليب

كزبرة مفرومة

البشاميل:

3 ملاعق كبيرة دقيق

ملعقة سمن

3 اكواب حليب

جبن رومى مبشور

ملح+فلفل

طريقة التحضير:

1-تحمر البصل على النار لمدة 5 دقائق

2-نضيف اللحم المفروم والبهارات مع تفتيت اللحم حتى ينشف ثم نضيف الملح

3-نضيف قليلا من معجون الطماطم الى الحم

4-نهرس البطاطس مع الحليب والملح والكزبرة ونشكله كرات لتغطية الصينية

طريقة البشاميل:

1-يحمر الدقيق مع السمن حتى يصفر لوته

2-نضيف الحليب فيه مع التحريك المستمر حتى يغلظ ونضيف الملح والفلفل والجبن

فى الصينية نضع اللحم المفروم

ثم نصب البشاميل فوقة ثم بعد ذلك نضع كرات البطاطس فوق البشاميل

ثم ندخلها الفرن

يمكن ان تقدم مع سلطة خضر Very Happy
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
مستنية رايكوا يا بنات
avatar
تسلم ايديكى يا قمر انا جوعت بجد
اعملها كور زى الطعميه يعنى ولا ازاى وبعدين انا حاسه ان البشاميل مش هيبقا ماسك نفسو
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى