شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
27102010
المقادير::--

اربع قطع من صدور الدجاج من دون جلد-ثمرتا فلفل حمراء+ثمر فليفلة خضراء-ثمرتا طمطم كبيرتان-بصلتان-قرن فلفل حار-ملعقتان كبيرتان بقدونس-ثلاث ملاعق كبيرة زيت-ملعقة صغيرة زعتر جاف-ملح-خبز تورتيلا اذا اردت عمل شطائر

طريقة التحضير::--

سخنى الفرن حتى درجة حرارة150درجة مئوية
قطعى صدورالدجاج الى شرائح طولية واقليها فى مقلاة فى ملعقتين كبيرتين من الزيت مع التقليب مدة ثمانى دقائق
قشرى البصل وافرميه واقليه بخفه فى الزيت المتبقى مدة خمس دقائق حتى يتبدل لونه
اضيفى الفليفله والفلفل الحار والطماطم بعد ازالة بذورها وتقطيعها الى شراءح واضيفى الزعتر والقرفة والملح
دعى الخليط على نر قوية مع التقليب مدة خمس دقائق
ثم اضيفى شرائح لحم الدجاج لتسخينه
واضيفى اوراق البقدونس
احشى الخبز بالخليط ولفيه على شكل قراطيس او قدميه مصحوبا بالبطاطا المقلية او الارز والسلطة الخضراء
وبالهنا


غير منقووووووووووول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
تسلم ايديكى يا مريومه
ممكن اعرف ايه الفرق بين شاورما الفراخ والفاهيتا الفراخ؟
avatar
@كليوباترا كتب:تسلم ايديكى يا مريومه
تسلمى ياكوكى ياحبيبتى
avatar
@sese كتب:ممكن اعرف ايه الفرق بين شاورما الفراخ والفاهيتا الفراخ؟
بصى ياحبيبتى هى المكونات والطريقة قريبة من شاورمة الفراخ لكن طبعا لو اكلتى شاورمة الفراخ واكلتى الفاهيتا هتحسى باختلاف كبير فى الطعم
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى