استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
21102010


المقادير:

خس مقطع مكعبات
جرجير مقطع قطع متوسطه
مكعبات خبز توست
رنجه
خردل
ثوم
زبده
ملح خفيف
فلفل
زيت

الطريقة:

- تبلي مكعبات الخبز بالثوم و الزبده و الملح و حمصيها فى الفرن.
- اخلطي الخس و الجرجير و تبليهم بالخردل و الفلفل و الزيت.
- ضعي الخس و الجرجير فى صحن التقديم , ضعي فوقهم قطع الرنجه و أخيرا انثري الخبز المحمص .
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 22.10.10 2:06كليوباترا
تحفه بجد يا رورو
يسلمو مرورك يا الغلا
avatar
في 22.10.10 10:54فتاة الاحزان
تسلم ايديكى ياقلبى
avatar
في 22.10.10 14:17ام تحتمس
بجد تسلم ايديكى يا روان انا بموت فى الرنجه ا
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى