استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
29042013
اولا: العجينه

2.5 كوب دقيق

1/4 كوب زيت

1كوب زبادى

كيس خميره فوريه وان وجدت خميره الخباز فهى افضل

ملعقه سكر كبيره

ملعقه صغيره ملح




يتم عجن المكونات جميعا جيدا ثم تترك لتتخمر





وهاهى بعد التخمير





ثم تقومى بتحضير الحضروات

(الطماطم -الفلفل-الزيتون -الجبن الرومى وما تشائين من اللحوم ان اردتى)





وبعد كده تقومى بتحضير الصلصه وهى عباره عن طماطم متسبكه -فلفل اسود -ملح -زعتر-ثوم (لمن اراد)




وزى
ما احنا عارفين تقومى بفرد العجينه بالصنيه ثم تقومين بوضع الخضروات
والجبن الرومى واللحوم كيف ما تحبى وبعدين بتغطى وش البيتزا بالجبنه
الموتزاريلا





كنت هنسى اصورها ولحقتها قبل ما اقفل الفرن

وبعد كده هتسيبيها تستوى ولما هتخلص اكيد هتكليها



و لا مستنيه اقولك تكليها كمان ازاى؟؟؟؟؟؟




باهنا والشفا ياقمرات
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
في 10.05.13 16:29لوليه
سلمت الايادى ام يوسف
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى