المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 27 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 27 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
13042013
جمبري كرسبي


لمكوّنات و المقادير


1 كيلو جمبري وسط
5 فص ثوم
ملعقه صغيره كمون ملعقه ملح صغيره
1 فلفل اخضر حار
ليمونه
خل
دقيق
بيضه
1/2 كوب لبن
بقسماط ناعم او فيجيتار
طريقة التحضير - ينظف الجمبري جيدا ويغسل ونتركه فى مصفى يصفا من الماءونضع الثوم والكمون وقرن الفلفل الاخضر(الفلفل حسب الرغبه)والملح ونخلطهم او ندوقهم مع بعض. - نضيف شويه خل وليمونه ونتبل بالخليط ده الجمبري لمده نصف ساعه مش اكتر عشان الجمبري مايتهريش. - وبعدين نحطه ف الدقيق ثم البن والبيض وبعدين البقسماط ونحمره فى زيت غزير وساخن حتى يحمر لونه وبالهنا والشفابس ماتنسونيش بالدعاء
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 20.04.13 9:48فتاة الاحزان
تسلم ايديكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى