شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
12042013
لسلق اي نوع طيور ولحوم
1 بصله
1طماطم
1 جزره
1\2 ليمونه
ورق لورا
حبهان
مكعب مرق
ملح وفلفل
ماء حسب الرغبه

الطريقه
******
بتحطي المايه علي النار وتضيف المكونات كلها ما عدا الملح والفلفل بتحطيهم بعد السوي علشان الملح بياخر السوي والفلفل ميغمقش المرقه وكمان يفضل طعمه في مرقه السلق ولوعايزه المرقه دسمه بتحطي الطيور او اللحوم علي النار والميه لسه بارده متكونش بتغلي علشان تنزل كل البهاريز بتاعتها ولو عايزاها مرقه خفيفه حطبها و الميه بتغلي وكدا مسامها هتتقفل بسرعه ومش هتنزل بهاريزها وتبقي خفيفه وكدا يكون عندك احلي مرقه وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى