شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
06022013
3ك دقيق
ام ك بيكنج باودر
2 م ك زيت
ميه للعجن
نعجن كل المكونات مع بعض ونقطعها كور ونرصها ترتاح مع دهنها بالزيت عشان ما تنشفش زي كده
وهنفرد ونطبق العجين كده زي ما الصور هتوضح وبعدين نسيبها ترتاح شويه
وكده
وبعدين نفرد ها قوي على رخام المطبخ المدهون زيت
ونسويها انا بسويها على ظهر الطاسه
وبتطلع بالشكل ده
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 06.02.13 20:55ام يوسف
تسلم ايديكي
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى