المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 14 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 14 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
25122012
أسهل طريقة لعمل التشيز كيك البارد



المقادير

اتنين كيس كريم شانتيه
2كوب لبن مثلج
2كيس جيلى(1مشمش و1 فراوله)
3ملاعق قشطه
12قطع جبنةكيرى ( اي نوع جبنة نستو فاخر )
2باكو بسكوت ميرى كبير ( اي نوع بسكويت سادة تفضلية )

الطريقه

نطحن البسكوت جيدا(بأى وسيله )

ثم نحضر جيلى المشمش حسب الطريقه المكتوبه عالعبوة
(يذووب العبوةفى كوب ماء بارد ثم نضيف عليه كوب اخرمن الماءالساخن)

ونضع نصف الكميه الى البسكوت ونقلبه

ونوزع الكميه على الكاسات

ونضع الكاسات فى الفريزر حوالى ساعتين (الى ان يجمد)

وبعدذلك نبدأفى عمل الطبقه الثانيه

نضرب باقى المحتويات فى الخلاط او بالمضرب جيدا

اللبن+الكريم شانتيه+ القشطه+الجبنة+ماتبقى من جيلى المشمش


نوزع الكميه على الكاسات بالتساوى


ثم نضع الكاسات فى الفريزرالى ان يجمد


(حوالى 3ساعات)
ثم نقوم بتحضير جيلى الفراوله حسب الطريقه المكتوبه عالعبوة(يذووب العبوةفى كوب ماء بارد ثم نضيف عليه كوب آخرمن الماءالساخن)ونتركه يبرد


ثم نوزع الكميه عالكاسات ونضعهم فى الفريزر مره ثالثة


وبذلك نكون انتهينا من الطبقه الثالثه ويكون جاهزللتقديم

وممكن نضع عالوجهالفاكهه المتاحه للتزيين
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى