استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
21092010
المقادير :

ورق اسبرنغ رول صغير او كبير حسب الرغبه -
400 جرام من جبن موزاريلا مبشور -
نصف كوب من زيتون اسود مقطع حلقات او حسب الرغبه-
نصف كوب فلفل رومى مقطع صغير-
نصف كوب مشروم مقطع سلايس -
نصف ملعقه صغيره ملح -
ملعقه طعام غير مملوءه اورجانو -
للصق الورق : 3 ملاعق طعام طحين مضاف اليها قليل من الماء .
الطريقة

الطريقة :

المقادير
ورق اسبرنغ رول صغير او كبير حسب الرغبه -
400 جرام من جبن موزاريلا مبشور -
نصف كوب من زيتون اسود مقطع حلقات او حسب الرغبه-
نصف كوب فلفل رومى مقطع صغير-
نصف كوب مشروم مقطع سلايس -
نصف ملعقه صغيره ملح -
ملعقه طعام غير مملوءه اورجانو -
للصق الورق : 3 ملاعق طعام طحين مضاف اليها قليل من الماء .
الطريقة
يخلط كل من الجبن والفلفل والمشروم والزيتون الملح والاجانو مع بعض.
يحشى ورق الاسبرنغ رول بالحشوه ويغلق من الطرف بالطحين ثم يقلى بالزيت.
ملاحظه :- يمكن تجميده فى الفريزر واستخدامه متى تشاؤن.
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
يسلمو علي الوصفه

تسلم ايديكي
avatar
في 16.10.10 19:32كليوباترا
تسلم ايديكى يا قمر انا نقلته للقسم الفرعي علشان نجمع الحلو والحادق كل حاجه لوحده مش في الرئيسي علشان يبقي انسب
شكرا يا كوثر حاجات جميله اوى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى