شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
17102012
المقادير
بطاطس مقطعة اصابع رفيعة زي اعواد الكبريت
ملح
فلفل اسود
قرون فلفل اخضر واحمر صحيحة
زيت للقلي
2
التحضير
تحمر اعواد البطاطس في زيت ساخن حتى تاخذ لون الصفرة الخفيف ثم تنشل من الزيت وتتبل بعد القلي وليس قبله بالملح والفلفل الاسود ونضع قرون الفلفل الاحمر والاخضر ونقلب وتكون جاهزة للتقديم واذا اردتيها مقرمشة اضيفي خل ابيض الى الماء المنقوع به البطاطس قبل القلي
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 17.10.12 11:43Anosha
حلوة اوي وماكنتش اعرف الخل في الميه عشان تكون مقرمشه شكرا علي الافاده ياجميل
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى