شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
10102012
مكرونة بالسلمون المدخّن




المقادير

مكرونة بينّي: 500 غرام
سلمون مدخّن مقطّع إلى شرائح: 200 غرام
زبدة: 25 غ
كريمة سائلة: كوب
جبن بارميزان مبشور: نصف كوب
طرخون طازج: ملعقتان كبيرتان
كابر: ملعقتان كبيرتان
فلفل أسود مطحون طازج: حسب الرغبة
ملح: حسب الرغبة

طريقة التحضير:

1- إسلقي المكرونة في ماء مملّح بحسب التعليمات الموجودة على العلبة. صفّيها وضعيها جانباً.
2- ذوّبي الزبدة في قدر على نار خفيفة. أضيفي المكرونة. أخلطي جيّداً.
3- أسكبي الكريمة فوق المكرونة ونكّهي بالفلفل الأسود والملح. إرفعي القدر عن النار.
4- أضيفي مكعّبات السلمون وحبوب الكابر. أخلطي جيّداً.
5- زيّني الطبق بالطرخون الطازج وقدّميه ساخناً مع جبن البارميزان المبشور إلى جانبه.

منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

جزاكى الله خيرا
بس هو ايه الكابر والطرخون
انا مش عارفاهم بصراحه بس لاقيتهم فى اكتر من مكان و الناس عارفاهم افتكرت ان انا بس اللى مش عارفاه
Sad
دورت دلوقتى لقيت
Capers are the unripened flower buds of Capparis spinosa, a prickly, perennial plant which is native to the Mediterranean and some parts of Asia

و ديه صورته


لو عرفتيه ابقي قوليلي
مكسوفه
لا مش اعرفه ولا شوفته قبل كدا بس ادينا شوفتوا واستفادنا شكرا علي الرد يا نفرتيتي
شكرا ليكي يا قمر على ردودك الجميله
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى