المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 11 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 11 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
14052012
طريقة عمل صوص القرفه





cinnamon syrup


Ingredients
1/2 cup white sugar
1/2 cup packed brown sugar
2 tablespoons all-purpose flour
1/2 teaspoon ground cinnamon
1 teaspoon vanilla extract
1 cup water


Directions
Stir together the white sugar, brown sugar, flour, and cinnamon in a small saucepan. Stir in vanilla extract and water. Bring to a rolling boil, stirring often. Continue to boil and stir until mixture thickens to syrup consistency. Remove from heat; cool 10 minutes before serving.


المكونات


1/2 كوب سكر أبيض
1/2 كوب سكر بني
2 ملعقة كبيره طحين لجميع الأغراض
1/2 ملعقة من القرفة المطحونة
1 ملعقة صغيرة من خلاصة الفانيليا
1 كوب ماء


الطريقه

اخلطى السكر الأبيض و السكر البني و الدقيق و القرفه معا فى طاسه صغيره

ثم امزجى الفانيليا و الماء معا

و ضعى المزيج على النار حتى يصل إلى درجة الغليان و لكن مع التقليب المستمر حتى يسمك الخليط ثم يترك 10 دقائق ليبرد ثم يقدم

و بالهنا و الشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 14.05.12 20:56حابوالهدى
هو لازم السكر البني ده وهو ايه ولو مش موجود والصوص ده بنحطه علي الحلويات ولا بيتاكل كده وشكرا علي الطريقه
في 14.05.12 23:01نفرتيتي
بيتحط على الحلويات زى صوص الشيكولاته الوصفه مذكور فىها سكر بني هو بيتباع فى كل مكان و ان شاء الله تلاقيه
نورتيني
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى