شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
05052012
السلام عليكم
المقادير
ملعقتان كبيرتان من صلصة الطماطم الحلوة ketchup
ملعقة كبيرة من الزعتر الجاف
بصلة مفرومة و محمرة في الزيت
100غ من الكاشير قطع صغيرة
140غ من الفطر معلب و مقطع
100غ من الجبن المفروم
العجين
500غ من الدقيق
ملعقتان صغيرتان من خميرة الحلوى
قبصة ملح
3 ملاعق كبيرة من الزبدة
كاس من الحليب
للتزيين
جبن مفروم
زعتر جاف
الطريقه
العجين: في اناء نضع الدقيق و الخميرة , الملح , الزبدة و نخلط و نظيف الحليب تدريجيا مع التحريك حتى الحصول على عجين لين و يمكن اضافة الحليب عند الضرورة , يغطى و يحتفظ به لمدة 5 دقائق
فوق طاولة مرشوشة بالدقيق نورق العجين بالمدلك على شكل ورقة رقيقة ندهنها بصلصة الطماطم و نرشها بقليل من الزعتر المحكوك بين اليدين
نضيف البصل المحمر, الكاشير و الفطر و الجبن
تلف الورقة المحشوة و تغطى ببلاستيك غدائي ثم توضع في المجمد حتى تتجمد
بعد اخراجها تقطع دوائر عرضها 2 سنتمتر
تصفف في صفيحة مدهونة بالزيت تزين بالجبن و الزعتر المحكوك ثم تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة
تقدم ساخنة
باي
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 09.05.12 20:10كليوباترا
تسلم ايديكي يا حبيبتى بس ممكن اعرف ايه الكاشير؟؟؟؟
avatar
في 09.05.12 23:43دين اسلام
:اسعدنى تواجدكم
من عيوني حبيبتي بس انا عاوزه حط صوره ليه و مش عارفه
ممكن تساعديني
قبلاتى
avatar
في 10.05.12 0:38كليوباترا
حبيبتى الشرح بالصور من هنا

https://www.wasafatcleopatra.com/t1133-topic

او من مركز الرفع ده يا حبيتبى

https://www.wasafatcleopatra.com/t26282-topic
تسللمي يارب ويسلم مجهودك ايوه كده لازم نتبادل الخبرات العربيه انا بحب اوي كده لازم نعرف بعض وكل اكلاتنا وعادتنا ان شاء الله
avatar
في 10.05.12 16:09دين اسلام


استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى