المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 15 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 15 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22022012
الاومليت الايطالى اللذيذ بالجبنه و الزيتون و اللحم المدخن او السجق بالصور


ديه فكره بسيطه اوى لعمل الاومليت و لذيذ جدا للتغير عن البيض العادى او الاومليت العادى

المقادير

بيض
فلفل رومى
جبنه رومى - و يفضل جبنه موتزاريل
زيتون اسود
ملح و فلفل أسود
يمكن اضافه لحم مدخن او سجق او اى اضافات تحبينها

الطريقه

هنقطع الخضروات و الزيتون المخلى و نضرب البيض كويس و نحط عليه الخضروات و الجبنه و الزيتون

و بعدين ندهن الطاسه سمنه او زبده و بعض قطرات الزيت

















مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
انا فعلا بحبة بالطريقة دى اوى علشان ما بحبش البيض سادة خالص جميل تسلم ايدك
انا كمان مش بحبه غير كده بالهنا و الشفا يا قمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى