شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
19022012
ملفوف ورق العنب

باكيت ورق عنب نصف كيلو من الورق
نصف كيلو لحمة مفرومة
3 كاسات رز
دبس بندورة والبعض لا يستعمل دبس البندورة
ملح وبهار وحامض وثوم

نغسل ورق العنب
نغسل
الرز ونضيف اليه والملح والبهار والثوم والحامض ودبس البندورة وقليل من
الماء حتى يذوب التوابل ومعلقة سمنة حتى تصبح دسمة وبالاخير نضيف اللحمة
نحشي الورق ونلفه رول
نضع في قعر الطنجرة اضلاع لحمة او شرائح لحمة او بدون شيئ

نصف
الملفوف بالطنجرة بعد ان نعملهم ربطات ونضيف اليه بعض من فصوص الثوم
نضيف اليه الماء ساخن بعد ان نكون قد وضعنا صحن على الوجه وعندما ياتي غلوة
علية نقوم بتخفيف النار لينطبخ على نار هادئة






































مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

موضوع رائع بجد و جعت جدا
بحب ورق العنب جدااااااااا
تسلم ايدك يا قمر
avatar
انا بعشقه ولو بكله كل يوم ماازهقش منه
تسلم الايادى
@نفرتيتي كتب:موضوع رائع بجد و جعت جدا
بحب ورق العنب جدااااااااا
تسلم ايدك يا قمر
انا بقال فتره مش ليا نفس ليه
@roro25285 كتب:انا بعشقه ولو بكله كل يوم ماازهقش منه
تسلم الايادى

انا برده بحبه بس نفسي مصدوده اليومن دول
avatar
ليه بس مالك ياقمر ربنا يفتح نفسك بس مش قوى يعنى
عشان موضوع التخن اللى ماشى اليومين دول
هههههههههههههههههههه
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى