شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
10012012
طريقه سهله و صحيه لعمل البطاطس المحمرة




المقادير :

بطاطس مقطع اصابع ..
ملح ..
خل ..
واي نكهه تحبينها .. من فلفل اسود .. فلفل احمر .. كاري ..


الطريقة ..


نقطع البطاطس أصابع ونحطهم بصحن كبير ونحط الملح والخل عليهم ونتركهم على حسب نص ساعة أو ساعة ..
قبل القلي ..
نصفي البطاطس من الماء .. ونضعه في كيس بلاستك -كيس اللحم- .. ونحط النكهة سواء فلفل اسود مع كاري .. او فلفل احمر لوحده .. والأهم نضع ملعقتين زيت زيتون ..

لا تضيفي ملح لان البطاطس بيكون مملح مع التنقيع .. ونغلق الكيس ونرجه رج متوسط ..بس ما يتكسر البطاطس ... يعني نخلط زيت الزيتون بالبطاطس ..
ونفرشه بصينية تيفال وندخله الفرن ..والأهم ما يكون فوق بعض عشان يستوي بالكامل.. ونقلبه الى أن يستوي .. وبالهناء والعافية ..


الفائدة :


قلي صحي وبكمية زيت قليلة ومفيدة
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
انا جاهزة الاكل يلا
اتفضلي يا قمر
بالهنا و الشفا
avatar
هجربها ان شاء الله تسلم الايادى
avatar
@نفرتيتي كتب:اتفضلي يا قمر
بالهنا و الشفا

الله يهنيكى يا جميلة تسلم ايدك
قبلاتى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى