شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
27122011
شوربه الكريمه بالمشروم




المقادير:
¼ كيلو مشروم
4 كوب شوربة فراخ
4 ملعقة كبيرة زبدة
3 ملعقة كبيرة دقيق
بصلة مفرومة
كوب كريمة طبخ (هتلاقيها في السوبر ماركت)
ملح وفلفل

الطريقة:

1- شوّحي البصلة على النار مع ملعقة زبدة، وبعد كده ضيفي المشروم عليها، وقلّبيهم مع بعض كويس، وتبّليهم بالملح والفلفل.

2- هاتي طاسة تانية، وحطّي فيها باقي الزبدة والدقيق، وقلّبيهم كويس مع بعض، وبعد كده ضيفي الشوربة تدريجيا مع الاستمرار في التقليب علشان الشوربة ما تعملش تكتلات.

3- حطّي خليط المشروم في الخلاط، واضربيه كويس، وضيفيه على الشوربة وقلبيها كويس على النار.

4- في الآخر، ضيفي كوب الكريمة على الشوربة، وقلّبيها وسيبيها لحد ما الشوربة تبدأ تغلي، وقدّميها في أطباق التقديم، وممكن تزيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا.
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

في 20.02.12 1:37دوما توك
تسلم الايادى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى