شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22122011
ستيك على الطريقة الفلبينية بالصور

ملاحظة :


قطعي اللحم أصغر من الحجم المصور ؛؛ يكون أفضل في النقع ويستوي بسرعة ..وبالعافية



المقادير :




نصف كيلو ستيك

سيراليون مقطع شرائح

نصف كوب صويا صوص

ربع كوب عصير ليمون

ملعقه صغيره سكر

3 بصلات متوسطه مقطعه شرائح

ملعقه صغيره ثوم مفروم

2 حبه بطاطس مقطعه كبير

ملح وفلفل اسود


اخلطي صلصه الصويا مع عصير الليمون والسكر ونصف كميه الثوم والفلفل


ينقع اللحم في الصلصه مده ساعه

في نفس مقلاه البطاطس حمري اللحم مع باقي الثوم
ضيفي البصل وقلبي وبعدين البطاطس
وقدميه مع الارز الابيض

مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
تسلم ايديكى
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى