استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
12122011
أحلى صياديه بورسعيديه




المكونات
2 بصلة كبيرة

1/2 كيلو سمك بورى أو بلطى كبيرأو أى سمك كبير مقطع جزل

ملح

كمون

زيت يكفى لتحمير البصل

ارز

طريقة التحضير

يبشر البصل ثم يحمر فى الزيت ختى يصبح لونه بنياً حاذرى ان يحترق حتى لا يمرر الشوربة.

ثم يوضع عليه الماء الكافى للشوربة و مقدار السمك وتترك لتغلى و ينضج البصل 4\3 نضج مع الملح و الكمون ثم يوضع السمك حتى ينضج و بالهنا و الشفا.

ولعمل الارز الصيادية نفس طريقة تحمير البصل ثم نطبخ الارز كالعادة فيأخذ نفس لون وطعم الصيادية الرائع
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 13.12.11 0:42عطر الروح
واوووووووو ياقمر تسلم ايدك

على فكرة انا من بورسعيد وبحب الاكلة دى موووووووووووت

مش بقولك انتى النهاردة شكلك هتجووعينا خااااااااالص هههههههه
في 13.12.11 1:12نفرتيتي
بالهنا و الشفا يا قمر انا كمان جعانه جدا و خصوصا انى عامله ريجيم
نورتيني
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى