المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 14 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 14 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
03122011
آيسكريم بالكريم كراميل والنسكافيه والبسكويت






نحتاج ::



( 1 )

علبتين كريم كراميل ( بودرة الكراميل )

كيسين دريم ويب

3 ملاعق حليب بودرة ( نيدو )

علبتين قشطة ( باردة من الثلاجة )

1 حليب أبو قوس ( بفضل بارد )



( 2 )

بسكويت أولكر

ملعقة نسكافيه بودرة

ملعقتين بودرة كاكاو






الطريقة :



نخلط بالخفاق اليدوي مكونات المجموعة الأولى

حتى تتكاثف وتتكون لديكِ كريما كثيفة ليمونية اللون



خذي ثلث مقدار الكريما السابقة

وأضيفي عليها ملعقة النسكافيه وملعقتي الكاكاو واخفقي ..

جهزي أطباق التقديم



وضعي طبقة بسكويت ( غمسيه بماء مخلوط معه نسكافيه وكاكاو )

ومن ثم طبقة كريما صفراء

ثم طبقة بسكويت

ثم طبقة الكريما البنية

ثم طبقة بسكويت

وفوقها طبقة كريما صفراء



زيني الوجه بالشكولاته السائلة والمكسرات أو كما ترغبين



وضعي الأطباق في الثلاجة حتى تتماسك وقديمها للضيوف
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
اه تحفة اوي عملتها قبل كده ببسكوت فيري طلعت جميلة اوي
تسلم ايدك
معلش سؤال ...هو حليب ابو قوس ده لبن مركز محلي ولا لبن عادي.....و علبتين القشطة بما يوازي كام جرام؟
avatar
بصي انا جبت لك صورته وهي حليب مركز بس مش عارفه ده في مصر ولا لا لان الوصفه جت ليه علي الميل يا بنات


غالبا مش موجود في مصر بس هوه لبن مركز
وده بديله يارب تلاقيه في مصر


القشطه حسب الرغبه حسب ما تحبي الدسامه
avatar
بصي هنا هتلاقي انواعه في منه محلي بس المستخدم هنا مش محلي
http://www.rainbowmilk.com/assortment/taste-enhancement/evaporated-milk/
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى