استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
23092011
المقادير::„„

ك سمك بلطى~2كوب عصير طماطم~2ملعقة كبيرة زيت~2بصلة~ملح~فلفل اسود~كمون~ك فلفل اخضر رومى~عصير ليمون~ملعقة ثوم مفرى~2وحدة فلفل اخضر حامى

الطريقة::„„

1ينظف السمك ويتبل بالملح والفلفل والكمون والليمون والثوم
2يقطع البصل حلقات ويحمر فى الزيت حتى يصير لونه ذهببا وينظف الفلفل الرومى ويقطع حلقات والفلفل الحامى يوضع بدون تقطيع ويوضع الكل مع البصل ويقلب جيدا
3تعصر الطماطم وتضاف الى الفلفل وتترك حتى تنضج نصف النضج
4يوضع الطماطم والفلفل فى طبق فرن ويوضع السمك فوقها وتزج فى فرن متوسط بعد ان يغطى بورق فويل ويترك حتى تنضج ويحمر الوجه
5تقدم ساخنه مع ارز ابيض وسلطة خضراء
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
:سلمت يداكى:
بتعمليها والسمك نى ومتبل بس ولا بتقليه الاول
avatar
في 21.11.11 15:55فتاة الاحزان
@كليوباترا كتب: :سلمت يداكى:
يسلم مرورك
avatar
في 21.11.11 15:57فتاة الاحزان
@دوما توك كتب:بتعمليها والسمك نى ومتبل بس ولا بتقليه الاول
لا ياحبيبتى وهو نى ومتبل
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى