المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 27 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 26 زائر :: 2 عناكب الفهرسة في محركات البحث

كليوباترا

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22092011
طبعا كلنا بنفضل نغسل فى الفراخ
كتير اوى بالخل والملح عشان ريحه الزفاره دى بصراحه انا مبحبش غسيل الفراخ
بالخل بحس انى مهما اشطفها كويس الريحه بتفضل معلقه واحسها فى ريحه
الشوربه

المهم باه نيجى للحل السحرى


ميه الرز
اه والله بعد لما تغسلى الفرخه بالميه كويس اوى هتروحى طبعا
وانتى بتجهزى بتغسلى الرز وتنقعيه وانتى بتغسليه حطى ميته اللى فى اول
غسلتين له على الفراخ ومعاها شويه ملح جوه الفرخه واغسليها كويس اوى اوى
بالميه دى وشميها وارااااااااااااااهنك لو لقيتى فيها ريحه بعد كده تغسليها
وتنقعيها فى ميه ونص ليمونه واتفرجى على بياض الفرخه وحلاوتها

خدى بالك نقع الفرخه ساعه او ساعتين قبل الطبخ بيشد لحمها
وبيخليها ماسكه نفسها وبيفرق جدااااااااااااا النقع من الغسيل الكويس اللى
بعده الفرخه على الحله على طول

طبعا مع السمك هاايله جداااااااااااا وبتشيل منه الريحه النفاذه دى

منقوووووول
جزاها الله خيرا صاحبته
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في الخميس 22 سبتمبر 2011 - 14:33oshi410
تسلم ايدك هجربها
دنا جوزى مجننى علشان ريحة الزفارة بغسل فيها لغاية ما يبنلى صحاب
في الأربعاء 28 سبتمبر 2011 - 0:43روان
شكرا لمروركم
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى