شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
22092011
المقادير::„„

4كوب ارز~4كوب لبن~2كوب شوربة~علبة قشطة~ملح~فلفل~كمية سمن قليلة

الطريقة::„„

1يغسل الارز ويوضع فى صينيه ويوضع معه اللبن والشوربة والملح والفلفل
2يترك الارز فى اللبن لمدة ساعتين ثم يقلب به السمن
3يوضع الارز فى الفرن حتى يشرب اللبن والشوربة
4يخرج من الفرن ويوضع عليه القشطة ويزج فى الفرن مرة اخرى حتى ينضج الارز ويحمر
5لسهولة تقطيع الارز وتقديمه عند خروج الصينيه منالفرن وتوضع على قطعه قماش مبلولة وتغطى بغطاء محكم
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

في الخميس 22 سبتمبر 2011 - 5:05دوما توك
انا كنت بكله مع زميلى اللى من البحيره وانا كنت فى مدينه الطلبه
وعجبنى جدا
ودى طريقته اهى
ان شاء الله اجربه فى شقتى تسلم ايدك
avatar
في الإثنين 21 نوفمبر 2011 - 14:36فتاة الاحزان
يسلم مرورك
avatar
في الإثنين 21 نوفمبر 2011 - 16:49oshi410
avatar
في الإثنين 21 نوفمبر 2011 - 19:52فتاة الاحزان
يسلم مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى