استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
21092011
المقادير::„„

فرخه كبيرة الحجم~4/1ك جبنه رومى مبشورة~بقدونس مفرى~فلفل اسود~ملح~شوربه

الطريقة::„„

1تغسل الفرخه جيدا وتخلى من العظام وتقطع الى اربع اجزاء
2يخلط البقدونس والجبنه المبشورة والملح والفلفل ويحشى بها كل قطعه من الفرخه وتلف باشكال اسطوانيه
3وتوضع كل قطعه فى ورقة فويل وتوضع فى صينيه فرن ويوضع قليل من الشوربه فى الصينيه وتدخل الفرن حتى تنضج وتحمر
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 11.10.11 19:35كليوباترا
تسلم ايديكى يا مريانه يا قمر بتجوعينا ديما هنتخن بسسببك هههههههههههههههه :سلمت يداكى:
avatar
في 21.11.11 15:40فتاة الاحزان
يسلم مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى