شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
20092011


فراخ بالحمص مع الصوص الأحمر
المقادير:


  • 4 أوراك فراخ
  • حبة بصل
  • 3 حبات طماطم
  • ملعقة زبدة وزيت
  • 1/2 حزمة كسبرة
  • 3 حبات فلفل ملون
  • كوب حمص مسلوق
  • ملعقة صلصة طماطم
  • ملح وفلفل


الطريقة:
1- اغسلي الفراخ وسوّيها نصف تسوية، يا إما تسلقيها يا إما تدخّليها الفرن.

2- في الوقت ده حضّري الصوص، قطّعي البصل والفلفل شرايح رفيعة، وشوّحيهم مع الثوم في الزيت والزبدة.

3- بعدين حطي عليهم عصير الطماطم والصلصة والحمص وسيبيهم شوية لحد ما يتسبكوا.

4- حطي الكسبرة المفرومة على الصوص وتبّليه بالملح والفلفل.

5- رصي الفراخ في صينية، وحطي عليها الصوص، ودخليها الفرن على درجة حرارة 120 لمدة 15 دقيقة.

6- قدمي الفراخ مع الصوص، وبالهنا والشفا.
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى