شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
20092011


المقادير:

  • 1/ 4 كيلو فراولة


  • 1/ 2 ثمرة كنتالوب مقشرة ومتقطعة لمكعبات
  • 2 ثمرة موز متقشرة ومقطعة لشرائح
  • فصوص برتقال متقطعة مكعبات
  • 2 ثمرة تفاح مقطعة مكعبات
  • 3/ 4 كوب كريمة لباني مخفوقة (اختياري)
  • عيدان خشب


ملحوظة:
ما تنسيش ترشي عصير ليمون على التفاح والموز؛ علشان لونهم ما يتغيّرش.

الطريقة:
1- أحضري الفراولة واغسليها كويس، وشيلي الرأس بتاعتها.

2- أحضري العيدان الخشب، وابدئي اغرسي في كل واحدة منها قطعة مختلفة من كل نوع فاكهة، واستمري على كده لغاية ما الفاكهة تخلص كلها.

3-
اضربي الكريمة وقدميها مع الفاكهة، وممكن تحطي عيدان الخشب دي في صينية
وترشي عليها سكر، وتدخّليها الفرن في درجة حرارة متوسطة، وتسيبيها لمدة 15
دقيقة، هتلاقي شكلها وطعمها تحفة.
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

لا يوجد حالياً أي تعليق

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى