شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
08092011
المقادير::--

1ك بصل اورمة~نصف كيلو لحمه~4/3ك طماطم~ملح~فلفل~سمن
الطريقة::--

1يقشر البصل ويحمر فى السمن حتى يحمر وينشل البصل من السمن
2تشوح اللحمه مكان البصل الى ان يحمر لونها ثم نضع عليها الطماطم وتترك حتى تنضج وتتبل بالملح والفلفل
3نضع البصل فى برام فرن ويوضع عليه اللحم والطماطم
4توضع فى الفرن حتى يسبك البرام ويحمر ويقدم مع الارز الابيض والسلطة الخضراء

منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
في 08.09.11 23:03نقابى تـاجى
موضوع ممتاز
avatar
في 09.09.11 1:52كليوباترا
تسلم ايديكى يا مريانه يا قمر
في 09.09.11 2:37سهيله احمد
تسلم الايادي انا بحبها جدااااااااا
avatar
في 20.11.11 13:29فتاة الاحزان
لؤلؤة الحياه كتب: موضوع ممتاز
يسلم مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى