استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
08092011
المقادير::„„

كيلو فراخ مخلى~نصف كوب خل ابيض~ملعقة زيت سمسم~ملعقة زنجبيل مبشور~ملعقة توابل[كزبرة ناشف وبهارات وقرفة]~ملح~فلفل اسود~شطة

الطريقة::--

1تقطع الفراخ مكعبات وتوضع فى اسياخ
2يخلط الخل وزيت السمسم والزنجبيل والتوابل والشطة
3تخلط الفراخ بالتتبيلة وتوضع فى الثلاجه لمدة يوم كامل
4توضع الاسياخ على الشواية الساخنه ويسكب عليها الخليط الباقى مع التقليب المستمر حتى تنضج قطع الفراخ وبالهنا

حصررررررى ومتنسوش التقييم
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
woow de htb2a to7fffa tslmy
avatar
في 08.09.11 2:42كليوباترا
شكلها جديد جدا بارك الله فيك يارب بارك الله فيك
avatar
في 20.11.11 13:20فتاة الاحزان
@sweetmannga كتب:woow de htb2a to7fffa tslmy
يسلم مرورك
avatar
في 20.11.11 13:21فتاة الاحزان
@كليوباترا كتب:شكلها جديد جدا بارك الله فيك يارب بارك الله فيك
يسلم مرورك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى