استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
25082011

المقادير :
بصله

خليط البيض:

ا بيضة
نصف كوب لبن
1/4م ص ملح

خليط الدقيق:
كوب دقيق
1وبع م ص بابريكا
1 م ص كمون مكحون
1 م ص بيكنج بودر
1 م ص ملح
معلقتين بقسماط
لو فى حد بيحب السبيس يزود شطة

الطريقة:

1.قطعى البصل حلقات متوسطة السمك.

2.فى حلة اغلى مية وحطى البصل فيه لمدة دقيقة فقط .

3. شيلى البصل وحطية فى ماء باااااااااااارد لمدة ربع ساعة

4.شيلى البصل ونشفية من الماء البارد

5.سخنى الزيت القلى فى مقلاة عميقة

6.هنحط البصل فى خليط البيض وبعدين الدقيق

7.هنكرر الخطوة الى فاتت البيض وبعدين الدقيق علشان الخطوة دى الى هتخلية مقرمش

8.اقلية فى الزيت واستخدمى ملعقة الشوربة علشان تغطسى الحلقات وتكبى الزيت على كل الحلقات علشان كله يستوى مرة وحدة ويخدو اللون الحلو

8.طلعية على كلينكس وبالهنا والشفا.



هي لونها طالع غامق شويه علشان الزيت بتاعي غامق
معرفتش اصور الخطوات علشان كنا قبل الفطار ومستعجله ولا حتي لحقت ازوق الطبق
اعملوه بيبقي مقرمش زي الشيبسي كدا وطعمه يجنن


هجوووووووووووووووم
لو عجبكم متنسوش التقييم
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
هجوووووووووووووووم
يا جامده يارورو يارب يخليكي لينا يارب
@كليوباترا كتب:هجوووووووووووووووم
يا جامده يارورو يارب يخليكي لينا يارب

تسلمي يا رانو دايما رافعه من معنوياتي
avatar
شكلة جاممممممممد انا نفسي اعملة هجربة واعملة سبيسي واعرفكو اخبارة اية
اوك يا قمر مستنيك
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى