شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
28072011
بــــــــــــسم الله الرحمن الرحيم اليوم باجيبلكم أكلة

جميلة جدا جدا و سهلة جدا و يا ريت تجربيها و ما راح تندمي :





أولا : المقادير :





1 - كبدة ( الكمية حسب عدد الأفراد مع ملاحظة أن انا عملت تقريبا بربع كيلو ) .



2 - 2 فلفل رومي مقطع شرائح زي ما فس الصورة :











3 - فلفل حامي ( حسب الرغبة ) .



4 - ا طماطم صغيرة



5 - بصلة صغيرة



6 - و طبعا أهم حاجة الثوم



7 - ملح و فلفل



8 - ليمونة و ملعقة صغيرة من الخل



***********************************



و نيجي لأهم حاجة الوصف :







أولا اغسلي الكبدة و قطعيها شرائح طويلة .....

و أعسري عليها ليمونة و ضعي الخل و اتركيها ..

بعدين قطعي الفلفل الرومي زي ما شوفتي الصورة و قطعي الطماطم

و البصل و الثوم و الفلفل الحامي صغير .



- ضعي مقدار زيت في الطاسة تقريبا 6 معالق كبيرة .....

و ضعي عليه كل الخضار إللي سبق و اتركيه تقريبا 3 دقائق

فقط لكي يزبل قليلا .......



زي ما أنتي شايفة في الصورة :











- و بعدين اضيفي الكبدة و قلبيهم :











قلبيهم حتى تتشرب مياهها .............















و بعدين بالهنا و الــــشفا زي ما أنتي شايفة بالصورة :























الموضـــــــــــــــــــوع غير منقول هدا من عمايل إيدي ....

و يا رب تعجبكم الأكلة و تجربوها ....
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
يا حبيبتى تسلم ايديكى يارب ويجعله في ميزان حسناتك شكلها تحفه تسلمي يارب :سلمت يداكى:
تسلم ايدك بس احنا بنعمل الكبدة فى اسكندرية من غير بصل ولا طماطم مش عارفة انتى من اسكندرية برضه ولا منين؟
تسلم ايديكى ما شاء الله تحفة
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى