المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 16 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 16 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

لا أحد

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
25072011
البطاطس الفريسكس من كوك دوور




بطاطس+كوب دقيق+ 2 ملعقة كبيرة بيكنج بودر+ نصف ملعقه فلفل احمر+ ملعقة كركم ملح



تقطع البطاطس صوابع ثم تخلط بالدقيق والبودر والفلفل والكركم والملح مع قليل من الماء حتى

تلتصق بالبطاطس تترك نصف ساعة ثم تقلى وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
انا جربت الطريقه دي قبل كدا ومش ادت القرمشه بتاع البطاطس
اعتقد بيحطو كورن فليكس فيه
ياريت حد يفيدنا
البطاطس الفريسكس مش بتبقي مقرمشه
انا اكلتها قبل كدا في ريستا
وكان عليها قشره زي بتاع فراخ كنتاكي بالظبط
اهههه بس دى مش بتاعت كوك دوور انا برده شاكه فى الدقيق بس اكيد فى بقسماط او كورن فليكس او حاجه كده
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى