شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
19052011
المقادير : كيلو جمبري/ 2 بصلة متوسطة/ 1 كوب ارز مغسول ومنقوع لمدة ساعتين/ثوم مفروم بقدونس,شبت,كزبرة,ملح,فلفل اسود,فلفل حار,قليل من الزعتر,حبهان مطحون,ملعقة صغيرة قرفة ,ليمونة طريقة التحضير والطهى: ---------------------------------- 1]نطحن الارز اولا ومعه التوابل 2]نفرم الجمبرى مع الخضرة والبصل والثوم بالكية وبعد ذلك نضيف عليهم عصير الليمونة 3]نخلط الارز المطحون مع التوابل الى الجمبرى المفروم مع اليصل والثوم والخضرة ونعجنهم مع بعض جيدا الى ان يصبح القوام متجانس ويسهل تشكيله 4]نشكل من هذا الخليط كرات او اصابع ثم ندحرجها فى دقيق ونرصها فى طبق حتى الانتهاء من الكمية 5]نقوم بتحمير الكفتة فى درجة حرارة عالية على ان يكون تحمير غزير 6]تفدم الكفتة مع ارز بالكارى وسلطة خضراء وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

في 19.05.11 16:48monaalunaa
شكلها جامد تسلم ايدك
في 19.05.11 23:33veta 5m
تسلمى يا منمن بجد تحفة عن تجربة وميرسى على ذوقك
avatar
في 19.05.11 23:42كليوباترا
بحبها اوى اوى تسلم ايديكى geek
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى