شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
18052011
السلام عليكم في ناس كتير بتقول ان حلة الضغط متنفعش غير لسلق اللحوم بس والله انا بعمل فيها احلي رز وايه فسبع دقايق بس ..... بس هي الحلة ليها خطوات لوعملتيها هيطلع معاكي رز محصلش شوفي ياستي هتجيبي الحلة وتحطي فيها المرقة لكل كوب رز كوب وربع مرق ايا كان حجم الكوب كبير او صغير وتسيبي المرق لغاية متغلي هتحطي الرز والحبهان طبعا علشان الرز مبيبقاش حلو من غيره وتقفلي الحلة اول متبدا تعمل الصوت العالي بتاعها هتنقلي الحلة علي اهدي نار عندك وتعدي سبع دقايق وتطفي النار ومتفتحيش الحلة طبعا لسببين الاول ان الرز هيكمل سواه جوة الحلة علي البخار المكتوم والثاني ان الحلة متفرقعش فوشك اول متبطل تعمل الصوت تقدري تفتحيها وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

في 15.08.11 8:01نفرتيتي
جزاكى الله خيرا
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى