شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
15052011


الاول حتسلقى الفشه فى ميه فيها خل ونقطة ليمون وملح و ورق لورى ولما تستوى تطلعيها من الميه وتقشريها
وكمان حتسلقى الكرشه

وبعدين تجيبى شوية زيت وتحطى فيهم جزره مبشوره وبصله مبشوره وكرفس مبشور وتشوحيهم شويه على النار وبعدين تحطى فيهم الفشه والكرشه يتشوحو معاهم هما كمان وتحطى قرن شطه مع شوية صلصه وملح وتزودى شوية ميه وتسيبيهم يستوو مع بعض شويه وبعدين تقدميهم مع العيش او الرز

وبالهنا والشفا
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

ياجامد يا جامد كمان كمان هههههههههههههههه
اى حاجة تتعلميها عرفيها لينا عشان اجوازنا يدعولك ههههههههههههههههه
avatar
من عيونى يا احلى ايمى اول باول حمدك بالاكلات الايطالى
انا فى واحده بتعلمنى اليومين دول وكل ماتعلمنى حاجه حجبهالكم جرى ان شاء الله
avatar
واللهي شغل عالي لازم نستغل الاكل الايطالي طول ما انتى هناك يا فطومه تسلمى يارب
avatar
تسلميلى يارب ياقمر وانا عيونى ليكم
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى