شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
03052011
تشيكن كرسبي بناءا على طلب العضوات






المقادير


صدر فرخه
كورن فليكس مكسر أو شوفان
دقيق
بيضه
ملح وفلفل وتوابل
للتتبيل (زبادى ومسطردة و ملح وفلفل بصله مبشورة)



الطريقه


نقطع صدر الفرخه على هيئة صوابع بالطول




نتبلها بالزبادى والبصله والتوابل والمسطردةلمدة لاتقل عن ساعتين ويفضل من بالليل





وبعد كدة نضع عليها البيضه ونكون خالطين الشوفان او الكورن فليكس المكسر والدقيق والتوابل ونضع فيهم الفراخ

وانا عملت بخلطتين خلطه سبايسى دى صورتها




وخلطه تانيه بس عاديه دى صورتها



ونضعهم فى الفريزر شويه علشان الخلطه تتماسك فى الفراخ وبعدها على الزيت الساخن لمدة 5 دقايق
منقول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
yamyy good one tslm edk
تسلم ايدك تحفة جداااااااااااااااااااااااااااا
avatar
شــكــرا جزيلا على الوصفه بس انتى بتقولى انه فى صور هى فين مش ظاهرة عندى
avatar
تسلم ايدك
وفعلا الصور مش ظاهره
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى