شاطر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
05042011
من تحضير الطبخــــة : 6 دقائق

زمن الطهى على النــار : 10 دقائق








♨ المقادير :
نصف كيلو بطاطس
ملح و فلفل و بهارات
نصف كوب دقيق
ماء لعجن الدقيق
بقدونس مقطع رفيع جداًَ
1 أو 2 بيضة
زيت للقلي


♨ طريقة التحضير والطهى :
نسلق البطاطس و نقطعها حلقات سميكة
نخلط الدقيق بالتوابل والبيض والماء والبقدونس ليكون عجينة سائلة نوعاً ما
نسخن زيت القلي جيداً
نأخذ أقراص البطاطس و نغمسها في العجينة ثم نضعها في الزيت , و عندما يصبح لونها ذهبياً نخرجها ونضعها على ورق مناديل ليمتص الزيت الزائد وتقدم ساخنة

منقووووووووووووووووول
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

تعاليق

avatar
الطريقة دى انا كنت بعمل شبها

كنت بسلق البطاطس بردو وبعملها زى صوابع الكفتة واحطها فى بيض وبقسماط واقليها وكانت بتطلع جميله جدا

هجرب بتاعتك وااكيد هتطلع تحفة

تس
لم ايديكى ياقمر
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى