المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 20 عُضو متصل حالياً :: 1 أعضاء, 0 عُضو مُختفي و 19 زائر :: 1 روبوت الفهرسة في محركات البحث

joka.jaky

استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
04032011
المقادير

1- صدور دجاج منزوع منها العظم (فيليه)
2- حزمة كزبرة خضراء
3- 5حبات فصوص ثوم
4- بصلة كبيرة


نفرم المقادير السابقة مع بعض



* نضيف البهارات التالية مع الدجاج المفروم ملعقة من كل من ( هيل مطحون + كمون مطحون + قرفة مطحونة + بهارات مشكل + ملح+ بابريكا) وتعجن مع بعض




* نحمص الصنوبر عشان نكورها مع الكفتة كالتالي..






نجيب المقلاة ونضع فيها ملعقتين أو ثلاث من الزيت ونبدأ بتشويح الكفتة كالتالي



بعد التشويح نقطع طماطم + فلفل أخضر بارد + بصل + وثوم مفروم وبنفس المقلاة من غير غسلها منحط البصل وشوية زيت والثوم المفروم ونقلبها حتى تفوح رائحة الثوم وبعدين نضيف الطماطم والفلفل الأخضر مع ملعقة كبيرة من الصلصة وملعقة بهار مشكل ومكعب ماجي ونصف كوب ماء .. كالتالي




* بعدها نضع الكفتة ونغطي عليها لحتى ماتستوي وقبل مانطفي النار نحط كزبرة مفرومة



ونضعها بصينية ونرش عليها بباقي الصنوبر المحمص وتقدم ممكن تقدم مع أرز أبيض أو خبز لكم الحرية


وبالهناء والعافية

بقلظ
مُشاطرة هذه المقالة على:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive
تعاليق
avatar
في 04.03.11 18:18فتاة الاحزان
واااااو روووووعة شكلك استاذة مطبخ واكلات تسلم ايديكى
انا هنقله ليكى لقسم الاكلات
فكرة جميلة قوى تسلم ايدك بجد تحفة
avatar
في 05.03.11 0:50كليوباترا
تسلم ايديكى يا فروحه حلو اوى شكلك بتحبي المطبخ ربنا يكرمك يارب
استعرض الموضوع السابقاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى